Κριτικές για Motion Energy

 • Σοφία
  Το Motion Energy με έσωσε από χρόνιο πόνο στην πλάτη που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει άλλη θεραπεία. Συνιστώ σε όλους, αυτή η κρέμα πρέπει να υπάρχει σε κάθε κουτί φαρμάκων.
  Motion Energy
 • Raul
  Είχα τραυματισμό στα πόδια, χρησιμοποίησα διάφορες αλοιφές για πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρχε νόημα. Ένα μήνα μετά τον τραυματισμό έγινε δύσκολο να περπατήσετε, ο γιατρός διάγνωση αρθρίτιδας. Παρήγγειλα το Motion Energy μετά από συμβουλή ενός φίλου. Χρησιμοποίησα τη θεραπεία για 3 εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς, γι 'αυτό το συνιστώ σίγουρα.
  Motion Energy
 • Κωνσταντίνος
  Μου αρέσει ο αθλητισμός, οπότε έχω πάντα ζεστό κρέμα στην τσάντα μου. Τα εφαρμόζω πριν από την προθέρμανση για να προετοιμάσω καλύτερα τους μυς για το άγχος. Κατά λάθος είδα μια διαφήμιση για το motion energy και αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Αυτή είναι η αγαπημένη μου θεραπεία, το χρησιμοποιώ μόνος μου και το συνιστώ σε όλους τους αθλητές.
  Motion Energy
 • Σοφία
  Τα γόνατά μου πονάνε πολύ, έχω ήδη χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες θεραπείες - από φυσιοθεραπεία, έως φαρμακευτικά παρασκευάσματα, έως λαϊκές θεραπείες. Τίποτα δεν λειτούργησε μέχρι να δοκιμάσω το motion energy. Το βάλσαμο θερμαίνεται πολύ καλά, εξαλείφει το πρήξιμο και με βοήθησε να ξεχάσω τον πόνο σε μόλις μία εβδομάδα.
  Motion Energy
 • Σοφία
  Αγόρασα το Motion Energy για τη θεραπεία της οστεοχόνδρωσης του τραχήλου της μήτρας. Η κρέμα έκανε εξαιρετική δουλειά στο έργο, μυρίζει ωραία, είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Μου άρεσε που ζεσταίνει απαλά από μέσα και δεν καίει το δέρμα σαν ανάλογα.
  Motion Energy
Βαθμολογία χρηστών Motion Energy
4.2
21