Εμπειρία χρήσης Motion Energy

Η εμπειρία με την κρέμα Motion Energy από την Άννα από το Batumi

Η Άννα από το Μπατούμι ξέχασε τον πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς με το Motion Energy, μια λεπτομερή ανασκόπηση του βάλσαμου

Το όνομά μου είναι Άννα, ζω στη Γεωργία, στην πόλη Μπατούμι. Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου από τη χρήση κρέμας Motion Energy για τη θεραπεία της αρθρίτιδας. Έχω ζήσει με αυτήν την ασθένεια για περισσότερα από 10 χρόνια και την απέκτησα σε νεαρή ηλικία λόγω της δουλειάς μου. Ο πόνος σπάνια ενοχλεί, αλλά όταν αλλάζει ο καιρός οι αρθρώσεις των καρπών συχνά διογκώνονται. Κάνω επίσης αθλήματα, οπότε υπάρχει πάντα μια κρέμα θέρμανσης στο ντουλάπι του φαρμάκου στο σπίτι για να ανακουφίσει γρήγορα τον πόνο των μυών μετά την προπόνηση.

Περιγραφή της κρέμας

Είδα το Motion Energy σε μια διαφήμιση. Ενδιαφέρομαι για τις υποσχέσεις του κατασκευαστή και μελέτησα προσεκτικά τη σύνθεση. Μου άρεσε ότι αυτό είναι ένα φυσικό φάρμακο, οπότε έκανα αμέσως μια παραγγελία.

Έδωσαν στο Μπατούμι πολύ γρήγορα, πλήρωσαν το πακέτο στο ταχυδρομείο και τα εμπορεύματα έφτασαν ασφαλή και υγιή. Δεν είχα ξαναδεί καμία κριτική, γι 'αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα που πρόκειται για κρέμα γάλακτος με λιωμένη υφή. Νόμιζα ότι ήταν κάτι σαν τζελ. Αλλά αυτό είναι ακόμα καλύτερο - το βάλσαμο απορροφάται αργά και διαρκεί περισσότερο.

Η κρέμα είναι παχιά και έχει ευχάριστη μυρωδιά αιθέριων ελαίων. Σπρώσσεται εύκολα από το σωλήνα και απλώνεται άνετα στο δέρμα.

Πώς χρησιμοποίησα την κρέμα

Θα περιγράψω το πρόβλημά μου: Οι καρποί επηρεάζονται λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων (είμαι προπονητής τένις στο παρελθόν). Σε τακτά χρονικά διαστήματα διογκώνονται, τραυματίζονται, μια συγκεκριμένη ρωγμή εμφανίζεται υπό φορτίο, οι κινήσεις περιορίζονται. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ο καιρός αλλάζει και δεν εξαφανίζεται χωρίς θεραπεία.

Περίμενα από την κοινή κρέμα:

  • καλό φαινόμενο θέρμανσης.
  • γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο
  • Μείωση πρήξιμο και φλεγμονή.
  • Πολυλειτουργικότητα - έτσι ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αρθρίτιδα.
Συσκευασία με βάλσαμο Motion Energy, φωτογραφία από την κριτική της Άννας

Το φάρμακο ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες. Το προϊόν θερμαίνεται τέλεια, αλλά δεν καίει το δέρμα, όπως τα ανάλογα. Η ζεστασιά προέρχεται από μέσα, ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Ο πόνος θα εξαφανιστεί περίπου 15-20 λεπτά μετά την εφαρμογή.

Η χρήση της κρέμας περιγράφεται λεπτομερώς στον σωλήνα. Το έχω χρησιμοποιήσει όπως απαιτείται, μερικές φορές μία φορά την ημέρα, μερικές φορές τρεις φορές την ημέρα. Η ανακούφιση ήρθε πολύ γρήγορα. Θα ήθελα επίσης να παρατηρήσω μια ευχάριστη μυρωδιά, μου φαίνεται ότι ηρεμεί επίσης, ίσως αυτό οφείλεται στα αιθέρια έλαια στη σύνθεση.

Ως αποτέλεσμα της χρήσης μέσα σε μια εβδομάδα, η επιδείνωση της αρθρίτιδας εξαφανίστηκε εντελώς. Το οίδημα μειώθηκε τη δεύτερη ημέρα χρήσης, ο πόνος εξαφανίστηκε την πρώτη ημέρα.

Το Motion Energy μπορεί να ταξινομηθεί ως πολυλειτουργικό εργαλείο. Δεν περιέχει αντιβιοτικά ή ορμόνες, είναι ένα φυσικό προϊόν, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τραυματισμούς, μώλωπες και απλώς για να ζεσταίνει τους μύες. Μερικές φορές το εφαρμόζω στους μυς μου πριν από μια προπόνηση όταν δεν έχω χρόνο να ζεσταθώ πλήρως.

Πήρα ένα μετρό για πεζοπορία. Μετά την ανάβαση στα βράχια, οι μύες και η πλάτη είναι πάντα πολύ επώδυνοι και εδώ η κρέμα έσωσε ολόκληρη την ομάδα των τουριστών μας - οι σύντροφοι χρησιμοποίησαν επίσης το βάλσαμο και όλοι παρατήρησαν μια γρήγορη ανακούφιση.

Το συμπέρασμά μου από την κριτική: Μια εξαιρετική κρέμα θέρμανσης για όλες τις περιπτώσεις. Συνιστώ την κρέμα σε όποιον παίζει σπορ, έχει ενεργό τρόπο ζωής, έχει προβλήματα αρθρώσεων ή περιστασιακά έχει πόνο στην πλάτη.